Esther (1969) is getrouwd met Eduard, afkomstig uit de bekende Burning Candles gospel familie. Samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen en woonachtig in het hart van Nederland. Nadat ze de opleiding Agogisch Werk en Psychosociale Therapie heeft afgerond, gaat ze aan het werk als coach & trainer en JOP-jongerenwerker. Daarnaast is ze actief in de kerk als pastoraal medewerker, oprichter van vrouwengroep en gebedswerk op scholen, samen met Eduard was ze lid van het leiderschapsteam en leidden een homegroup.

Zodra haar kinderen naar school gaan, krijgt ze een baan aangeboden bij een christelijk kindercentrum Bzzzonder. Ze start als pedagogisch medewerker en groeit door tot vestigingscoach en DISC-trainer. Jarenlang werkt ze hier met veel passie en plezier, totdat ze een besluit neemt om van haar roeping haar werk te maken en fulltime in de bediening te gaan. Niet van de ene dag op de andere dag, want twintig jaar geleden is ze begonnen met spreken in diensten en daar is het niet bij gebleven.

Esther verstaat de kracht van bemoedigen en wil graag een stem zijn voor hen die geen stem hebben.

Net als haar grote voorbeeld koningin Esther uit de Bijbel gelooft ze dat ieder mens geboren is voor een tijd als deze. Jij bent geroepen om verschil te maken. De tijd van zwijgen is voorbij, jouw stem doet ertoe en telt.

Met haar opbouwende boodschap moedigt ze aan om op te gaan staan, de koninklijke identiteit te omarmen en te gaan doen waarvoor je werkelijk bestemd bent; regeren! Deze erfenis (legacy) en dit koninklijke DNA wil ze ook doorgeven aan de nieuwe generatie Esthers, zodat zij vrijmoedig het werk kunnen voortzetten op hun eigen manier.

Meer over Esther Ministries

Over ons

Informatie over Esther Ministries

Missie en visie

Benieuwd naar onze missie en visie?

Spreken

Bekijk waar Esther binnenkort spreekt