Esther is het gezicht van TV-programma’s Transparant en Van Binnenuit, te zien op Family7 en bij Joyce Meyer Ministries Nederland. Eigentijdse programma’s waarin echtheid, openheid en een woord voor het NU centraal staan.

Esther heeft een passie voor de media, ze ziet dit als een uniek middel om in korte tijd meer mensen te kunnen bereiken met het Goede Nieuws. Ze maakt graag verdieping TV, omdat er al genoeg vermaak op de buis is.

Televisie is vaak passief, maar deze uitzendingen activeren je om in beweging te komen. Opstaan, je identiteit vinden in Christus en regeren over je omstandigheden zijn o.a. thema’s die aan bod komen. Elk thema is doorleefd en roept herkenning op. Esther is een verhalenverteller en neemt de kijker/ luisteraar mee op reis. Haar persoonlijke verhalen en getuigenissen raken de harten van een brede doelgroep.

Transparant

Er zijn inmiddels 91 afleveringen Transparant TV uitgezonden.

Deze inspirerende serie heeft Esther samen met Erica Duenk opgenomen. Dit programma bestaat uit een inspirerend woord en een tafelgesprek. Te zien op Family7 uitzending gemist.

Uit deze serie zijn drie interactieve werkboeken ontstaan: Tijd om op te staan, Ga voor goud en Kom tevoorschijn die elk een link naar 13 TV uitzendingen bevatten.

Afleveringen

Meer informatie over de Transparant serie is te vinden op de website van Family7.

Bekijk hieronder een voorbeeld aflevering van een van de afleveringen.

Afleveringen

De afleveringen Van Binnenuit zijn elke woensdagavond om 20.00 uur te bekijken bij Family 7.

Of via het livestream kanaal op Joyce-meyer.nl/vanbinnenuit

Van Binnenuit

Deze nieuwe TV serie bestaat uit 13 afleveringen over de weg naar innerlijk herstel.

Deze TV serie is ontstaan aan de hand van de bestseller van Joyce Meyer “Innerlijke genezing van de vrouw”.

Elke aflevering bestaat uit onderwijs en een doorleefd getuigenis van een ervaringsdeskundige. Dit programma is opgenomen in een gezellige ruimte met publiek erbij.