Boeken

Bekijk en bestel diverse titels

Koninklijk en krachtig

Draag je kroon met lef

Verlang jij ernaar om Gods liefde zichtbaar te maken voor de mensen om je heen? In Koninklijk en krachtig laat Esther Vorsterman van Oijen je zien dat het niet moeilijk is. Jij kunt het ook – als je in geloof een stapje verder gaat.

Esthers ontroerende getuigenissen laten zien hoe God gewone situaties verandert in buitengewone avonturen met Hem. Ze daagt je uit lef te hebben, zodat de mensen om je heen Koning Jezus ontmoeten. Je maakt wonderlijke dingen mee als je leert te luisteren naar Gods stille, zachte stem. Ga jij ook dat ene stapje verder?

Productspecificaties
Nederlands | gebonden | januari 2020 | 1e druk | 232 pagina’s | ISBN: 9789490489625

€ 16,95

Bestellen

Glow

Dagboek voor vrouwen door vrouwen

Gemaakt om te stralen
Je bent prachtig. Ja, jij daar! En je bent krachtig. God kent je door en door en Hij heeft je gemaakt om te stralen. Glow is een dagboek voor vrouwen door vrouwen. Vierentwintig auteurs delen op authentieke en soms kwetsbare wijze wat God hun gegeven heeft. Aan de hand van de Bijbel laten ze je zien hoe God naar je kijkt en moedigen ze je aan om in je kracht te gaan staan. Zoals een van hen schrijft: ‘Als alle gelovigen een lichtpuntje zijn, gaat heel het land fonkelen!’ 

Productspecificaties
Nederlands | gebonden | april 2019 | 2e druk | 400 pagina’s

€ 17,95

Bestellen

Interactieve werkboeken

Uit de succesvolle TV serie Transparant op Family7 zijn 3 interactieve werkboeken ontstaan: Tijd om op te staan, Ga voor goud en Kom tevoorschijn. Het werkboek is alleen of in groepsverband te gebruiken. Via een link bekijk je gratis de afleveringen die bij ieder hoofdstuk horen. De verdiepingstekst, vragen en opdrachten per hoofdstuk zorgen voor verandering & vernieuwing en helpen groeien in geloof.

Het boek is zowel geschikt om persoonlijk te behandelen als groepsgewijs.

Tijd om op te staan

Transparant werkboek

Tijd om op te staan! is een werkboek bij de succesvolle tv-serie ‘Transparant’ op Family7. Het werkboek is alleen of in groepsverband te gebruiken. Op de website www.family7.nl/transparant bekijk je gratis de afleveringen en vind je tips en tools om zelf aan de slag te gaan. Je gaat onder andere nadenken over onderwerpen als ‘Je bent het koningschap waard’, ‘Metamorfose in je denken’ en ‘Gedenkstenen’.

Dit boek wil je helpen om Gods unieke plan met jouw leven te ontdekken. Door middel van bijbelteksten, verwerkingsvragen en doe-opdrachten ga je op zoek naar wie je bent en hoe God je bedoeld heeft. Je wordt je bewust van je koninklijke identiteit en geïnspireerd om op te staan, voor Jezus te leven en te schitteren!

Productspecificaties
Nederlands | Paperback | maart 2017 | 1e druk | 120 pagina’s

€ 15,99

Bestellen

Ga voor goud!

Transparant werkboek

Samen willen we op zoek gaan naar de goudklompjes in je leven. Deze schatten zitten vaak diep vanbinnen, verborgen onder meerdere lagen, en wachten tot ze tevoorschijn worden gehaald. Gods verlangen is dat je gaat beseffen hoe waa rdevol en kostbaar je bent en hoeveel schatten Hij in jou gelegd heeft. Je bent bedoeld om gezien te worden en te schitteren in Zijn licht!

Ga voor goud is het werkboek bij de succesvolle tv-serie Transparant op Family7. Na het kijken van een aflevering uit de derde serie kun je met dit werkboek zelf thuis aan de slag. De bijbelteksten, verwerkingsvragen en doe-opdrachten zorgen voor meer verdieping. Onderwerpen zijn o.a. ‘de keerzijde van de medaille’, ‘de rode draad’, ‘loslaten’, ‘volharding’, ‘gelouterd goud’ en ‘vier het leven!’.

De vragen zijn ook geschikt om in een (kleine) groep te bespreken. De afleveringen uit de serie kunnen gratis bekeken worden op internet.

€ 15,99

Bestellen

Kom tevoorschijn

Transparant werkboek

In Kom tevoorschijn ontdek je hoe je in Gods licht naar voren stapt. Verstop je dus niet langer. Jij bent gemaakt om gezien te worden. Het is jouw tijd om te schijnen. Dit boek is het derde werkboek dat verschijnt bij de succesvolle tv-serie Transparant op Family 7.  Na het kijken van een aflevering uit de vijfde serie kun je met dit werkboek zelf thuis aan de slag. De Bijbelteksten, verwerkingsvragen en doe-opdrachten zorgen voor meer verdieping. Onderwerpen zijn o.a.: Hij ziet jou, kom in de ruimte, doorbraak, burn-out, burn-in, groeien naar volwassenheid! De vragen zijn ook geschikt om in een (kleine) groep te bespreken.

€ 14,95

Bestellen

Help jij mee door te zaaien en investeren in ons werk?

Help jij mee door te zaaien en investeren in ons werk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

KRIJG UPDATES OVER ARTIKELEN EN EVENEMENTEN

    Lees recente artikelen

    Go to Top