Esther+Bijbel

Haar aanstekelijke passie voor Jezus, liefde voor Gods Woord, leiding van de Heilige Geest en bewogenheid voor mensen, maken Esther tot een persoon met impact en veelgevraagd spreekster. Haar verlangen is om mensen tot groei en bloei te zien komen. Dit doet ze door te inspireren, motiveren en mobiliseren. Tijdens haar spreekbeurten, tv-programma’s en boeken reikt ze praktische handvatten aan om het geloof toe te passen in het leven van alledag. Ze helpt je om Gods stem te verstaan en om Zijn stem te zijn.

Esther heeft de gave om ingewikkelde dingen eenvoudig te maken. Ze schildert met woorden, haar veelkleurige onderwijs en persoonlijke getuigenissen en verhalen raken vele harten en brengen deze in beweging. Ze moedigt aan om een stapje verder te gaan, zodat gewone ontmoetingen veranderen in buitengewone avonturen met Hem.

Esther (1969) is getrouwd met Eduard, afkomstig uit de bekende Burning Candles gospel familie. Samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen en woonachtig in het hart van Nederland.

Esther moedigt aan om een stapje verder te gaan, zodat gewone ontmoetingen veranderen in buitengewone avonturen met Hem.

Meer over Esther Ministries

Biografie

Meer achtergrond informatie over Esther

Missie en visie

Benieuwd naar onze missie en visie?

Spreken

Bekijk waar Esther binnenkort spreekt