‘Want God is niet onrechtvaardig, dat hij vergeet wat u heeft gedaan. Hoeveel liefde u aan Zijn naam hebt betoond, door sinds jaar en dag steun te verlenen aan de gelovigen.’ Hebr. 6:10

Dankbaarheid!

Vanuit de grond van ons hart willen we je bedanken! ❤️
Dank je wel voor elke vorm van steun en dat je met ons bent blijven staan in een pittige periode van ons leven. Hartverwarmend en onbetaalbaar! Jouw medeleven, bewogenheid, gebed, financiën, logeerverblijf, kaartje, appje of bos bloemen doen ertoe en hebben een groot verschil gemaakt in het (winter)seizoen dat achter ons ligt. Hierdoor konden we doorgaan met onze passie en roeping; Jezus uitleven! Elk klein gebaar was groots voor ons. Daar we niet je persoonsgegevens hebben doen we het op deze manier. Al lijkt dit minder persoonlijk, toch oprecht en van harte gemeend!

Hoe gaat het met ons?

Regelmatig krijgen we de vraag hoe het nu met ons gaat. In twee woorden: goed en gezegend! De basisrust is grotendeels terug gekeerd en we wonen sinds enkele maanden in een fijne woning in Putten.

Er ligt een bewogen jaar met uitdagingen achter ons van twee keer verhuizen, een boek uitgeven, nieuwe TV serie opnemen, spreekbeurten en worship in het land, ziekte en herstel, financiële uitdagingen, mijlpalen bereiken van vijftig jaar (Esther) en zestig jaar (Eduard) en de gezellige drukte van thuiswonende kids & soulmates.

Toch heeft dit alles ervoor gezorgd dat we de goedheid, genade en gunstbewijzen van God van nog dichterbij hebben ervaren. Hij is werkelijk trouw en te vertrouwen!

In het Chinees bestaat het woord crisis uit twee verschillende betekenissen: opportunity & danger. We kiezen ervoor om elke dag opnieuw de mogelijkheden van de uitdaging te omarmen, inclusief de veranderingen die dit met zich meebrengt.

Twee maanden geleden heeft Esther op de pauzeknop gedrukt om vanuit rust en ruimte de intensieve tijd die achter ons ligt te kunnen verwerken, volledig te herstellen en zich voor te kunnen bereiden op het nieuwe seizoen. Bezigheden terugsnoeien tot de kern en van daaruit her beslissen.

Op een ochtend sprak de Heer ‘Esther je bent heel moedig geweest om altijd door te gaan, maar je bent nòg moediger om nu te stoppen met doorgaan! ‘Bevestigend en confronterend, want ‘werken voor de Heer’ kende ze wel, nu mag ze leren om ‘te schuilen bij de Heer’ een hele nieuwe ervaring. Back to basic, waar gaat het werkelijk om en tijd nemen om te resetten. Lessen leren in de diepte.

Bizar om te zien dat in diezelfde maand hele continenten hiermee te maken krijgen in de vorm van een lock-down als gevolg van C-crisis. Een tijd van onzekerheid, angst en sociale distantie. Toch leert Hij ons om in dit alles het vertrouwen op Hem te stellen m.a.w. Christ-centered. Hij die gekroond is! Hij zorgt en wil je ontzorgen.

We mogen weten dat Hij met Zijn vleugelen over je waakt en een veilig toevluchtsoord en schuilplaats voor je creëert temidden van de storm en omstandigheden. Een plek waar je mag zijn en waar Hij altijd present is. De beste plaats ever, die 24 uur per dag open is.

Help jij mee door te zaaien en investeren in ons werk?

Help jij mee door te zaaien en investeren in ons werk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONTVANG REGELMATIG UPDATES RECHTSTREEKS IN JE INBOX